Wie zijn wij?

Grand Café Klunder is centraal gelegen in het centrum van Alkmaar naast TAQA Theater De Vest. Het café is vernoemd naar de beroemde Alkmaarse cabaretier Bert Klunder die vele voorstellingen in Alkmaar speelde en regelmatig op het terras van het Grand Café te vinden was. Wanneer u een tafel reserveert voor diner, bent u de hele avond onze gast. Wij zorgen voor uw jas en in de pauze en/of na de voorstelling staat uw tafel gereserveerd met uw vooraf bestelde drankjes. Leuk om te weten: in 2019 stond Grand Café Klunder in de top 5 Best Theaterrestaurants volgens de lezers van Theatermaker.

U kunt bij ons zeven dagen terecht, van ontbijt tot en met diner. En zoekt u een fijne plek om nog even te werken? U kunt bij ons gebruik maken van gratis WiFi.

Speciale voorzieningen

Bij Grand Café Klunder maken we onze toegankelijkheid graag zo hoog mogelijk. Het café is gelijkvloers, ook in verbinding met Theater De Vest, en daardoor zeer goed begaanbaar voor mensen met een beperking. Er zijn geschikte tafels voor rolstoelgebruikers en er is een aangepast toilet. Bekijk hier een demonstratievideo om te zien wat je in ons restaurant (en het theater) kunt verwachten qua toegankelijkheid! Tevens zijn er meerdere parkeerplaatsen voor minder validen in de omgeving, kijk hier voor een plattegrond.

TAQA Theater De Vest

TAQA Theater De Vest ligt naast Grand Café Klunder en is een in alle opzichten toegankelijk theater waar u een breed scala aan voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt beleven. In de comfortabele Grote Zaal (700 stoelen)  en Kleine Zaal (280 stoelen) kunt u genieten van uiteenlopende genres als cabaret, musical, toneel, opera, jeugd, dans, klassieke muziek en theaterconcerten. Deze voorstellingen gaan veelal gepaard met vrij toegankelijke extra’s, zoals inleidingen, nagesprekken, workshops of meet & greets. Voor een complete middag of avond uit, combineert u uw theaterbezoek met een lunch, diner of een borrel in ons theatercafé. TAQA Theater De Vest is dé plek om even uit je dag te stappen. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen. Kijk voor het programma op https://www.taqatheaterdevest.nl